-tags

Page content

Gezonde Voeding

Gezonde Voeding

 

Gezonde voeding is zeer belangrijk, we kunnen niet zonder voeding. Je eet en drinkt elke dag, wel zo’n tienmaal je lichaamsgewicht per jaar.
De moderne levensstijl en voeding van tegenwoordig brengen je hormonen uit balans.
En als jouw hormonen uit balans zijn ga je meer eten en minder bewegen terwijl de vetverbranding trager wordt. Het gevolg is dat steeds meer mensen te dik worden.
Het vervelende is dat de meeste afvalprogramma’s hier geen rekening mee houden. Meestal komen ze er op neer dat men minder calorieën tot zich moet nemen en meer moet bewegen. Men valt dan inderdaad wel af maar de kilo’s zitten er ook zo weer aan. Deze programma’s zijn namelijk niet makkelijk vol te houden. En houd men het wel vol dan raken hormonen nog meer uit balans waardoor het als nog mis gaat.

Hoe komen je hormonen weer in balans?

Ik werk daarom niet met zo’n afvalprogramma maar met het hormoonbalansprogramma van Ralph Moorman. Hier mee ondersteun ik je. Niet door minder te gaan eten maar anders te gaan eten.

Want als je hormonen weer in evenwicht zijn gaat het afvallen veel makkelijker en het resultaat is blijvend. Ook zullen tal van andere klachten verdwijnen als je hormonen weer in balans zijn.
Want zonder goede voeding ook geen goede gezondheid.

Comment Section

0 reacties op “Gezonde Voeding

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);