-tags Lumbaalmassage

Lumbaalmassage

Heb je last van lage rugklachten met eventuele uitstralingen naar het been dan zou een lumbaal massage iets voor jou kunnen zijn.

Deze klachten kunnen namelijk ontstaan zijn door bijvoorbeeld een beenlengteverschil. Want weet je bijna iedereen heeft een beenlengteverschil maar de helft merkt daar (nog) niets van.

Lumbaal massage is een zachte methode voor het gehele lichaam om de doorbloeding en het zelf-genezend verhogen te stimuleren. In de meeste gevallen heeft het direct een positief effect ten opzichte van veel, aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

De massage begint met een behandeltechniek waarmee op relatief zachte wijze het beenlengteverschil wordt opgeheven en een scheefstand in het bekken op een natuurlijke wijze wordt gecorrigeerd. Ook het SI gewricht wordt op pijnloze manier losgemaakt omdat het vastzittend SI gewricht verschillende klachten kan veroorzaken.

Door een vastzittend SI gewricht worden vaak de aanhechtingen van de spieren op de bekkenrand overbelast, waardoor er pijn en een vermoeiend gevoel in de onderrug ontstaat. Door een korte massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en verdwijnen de ‘kabels’ na korte tijd waardoor er snel verlichting optreedt.

Deze massage is daarom zinvol bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten. Deze massage wordt altijd gevolgd door een Atlasmassage.

https://www.stichtingatlasmassagegroep.nl/Zeer professionele en deskundige behandeling
Ik ben een paar keer geweest voor de atlas- lumbaal massage. Mijn rugklachten zijn weg. Je vragen worden beantwoord over gezondheid en voeding. Zeer aan te bevelen
arrow_drop_up arrow_drop_down