Page content

Over Mieke Beerlage

Ik ben Mieke Beerlage

Doordat mijn man allerlei klachten had waaronder vooral extreme vermoeidheid en we met de reguliere gezondheidszorg geen stap verder kwamen ben ik gaan zoeken op internet en zo in contact gekomen met de boeken en de site van Ralph Moorman. Toen vielen al zijn klachten op zijn plaats. Ik ben zo geboeid geraakt door de Hormoonbalans dat ik in 2012 de opleiding ben gaan doen tot trainer Hormoonfactor.Inmiddels eten wij sinds geruime tijd met ons gezin volgens de hormoonfactor en merken hier allemaal de voordelen van. Vooral natuurlijk bij mijn man die nu steeds minder last van zijn darmen heeft, steeds meer energie terug krijgt en inmiddels 20 kilo is afgevallen.  Ik zelf was na 4 kinderen ook langzaam 15 kilo zwaarder geworden en weeg nu al weer een half jaar wat ik woog toen ik trouwden. ook had ik altijd erg donkere kringen onder mijn ogen. Die zijn nu helemaal verdwenen!

Ik ben vooral geïnteresseerd geraakt in vermoeidheid. Vooral om dat veel artsen het niet erkennen of denken dat het “tussen de oren zit”. Ik heb ondertussen tussen door de zoektocht voor mijn man en door studie hier veel over geleerd.

En nu wil jou ook graag  helpen naar vooral een fitter en gezonder leven.

Inmiddels heb ik ook de opleiding Life coaching en de opleiding Orthomoleculaire Therapie met goed gevolg afgerond zodat ik je nog beter kan begeleiden.

En ik zal nog steeds blijven doorleren. Zo ben ik nu bezig met de opleiding medische basiskennis. Wil je wat beter leren kennen kijk dan eens naar deze video waarin ik mijzelf voorstel.

plog maken

Wil jij ook eenvoudig een effectieve website opzetten?

Comment Section

1 reactie op “Over Mieke Beerlage


Door Karin groenewegen op 7 februari 2016

Hoi wil wil graag een keer meer weten over leeff ik ken jou van Basic fit

Plaats een reactie Annuleren


*