-tags

Page content

Over Mieke Beerlage

Ik ben Mieke Beerlage

Doordat mijn man allerlei klachten had waaronder vooral extreme vermoeidheid en we met de reguliere gezondheidszorg geen stap verder kwamen ben ik gaan zoeken op internet en zo in contact gekomen met de boeken en de site van Ralph Moorman. Toen vielen al zijn klachten op zijn plaats. Ik ben zo geboeid geraakt door de Hormoonbalans dat ik in 2012 de opleiding ben gaan doen tot trainer Hormoonfactor.Inmiddels eten wij sinds geruime tijd met ons gezin volgens de hormoonfactor en merken hier allemaal de voordelen van. Vooral natuurlijk bij mijn man die nu steeds minder last van zijn darmen heeft, steeds meer energie terug krijgt en inmiddels 20 kilo is afgevallen.  Ik zelf was na 4 kinderen ook langzaam 15 kilo zwaarder geworden en weeg nu al weer een half jaar wat ik woog toen ik trouwden. ook had ik altijd erg donkere kringen onder mijn ogen. Die zijn nu helemaal verdwenen!

Ik ben vooral geïnteresseerd geraakt in vermoeidheid. Vooral om dat veel artsen het niet erkennen of denken dat het “tussen de oren zit”. Ik heb ondertussen tussen door de zoektocht voor mijn man en door studie hier veel over geleerd.

En nu wil jou ook graag  helpen naar vooral een fitter en gezonder leven.

Daarvoor heb ik inmiddels al heel wat opleidingen en cursussen gevolgd en positief afgesloten. En ik zal ook blijven doorstuderen.

Mijn CV:

Opleiding tot trainer Hormoonfactor

Cursus Life Coach

Orthomoleculair therapeut

Voedingsleer en dieetadvies

HBO Medische Basiskennis

Cursus behandelprotocollen Spijsvertering

Opleiding Energetisch Morfologische bloedtest

 

Wil je wat beter leren kennen kijk dan eens naar deze video waarin ik mijzelf voorstel.

plog maken

Wil jij ook eenvoudig een effectieve website opzetten?

Comment Section

0 reacties op “Over Mieke Beerlage

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

background: rgba(255, 255, 255, 0.73);