-tagsVerhalen van Ultimate Fibre gebruikers
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat zeggen andere over Ultimate Fibre

Het beste darmproduct ooit. 

Toen James en ik elkaar voor het eerst ontmoeten, vertelde hij me hoe hij genas van zijn eigen ziekte van Crohn, die hij jarenlang door de jaren heen gehad heeft, met de uitzonderlijke vezels van de Ultimate Fibre.

Ik heb van jongs af aan heel erg last gehad en ik heb allerlei supplementen en kruiden geprobeerd om mijn man en mij te helpen. Ik denk echt dat ik en James elkaar met een reden hebben ontmoet. 

Hoe dan ook, ik gebruik Ultimate Fibre en binnen enkele minuten had ik een opbeurend gevoel en mijn humeur veranderde, ik vermoed dat dat te maken heeft met de positieve effecten die het heeft op de darmen. Ik had de volgende dag een heel goede stoelgang en voel me meer dan 50 kilo lichter en heel helder in mijn hoofd. Ik kan lang doorgaan over hoe goed dit product is, maar wat ik wil zeggen dat als je worstelt met je stoelgang en je wilt ontgiften en de darmen wilt herstellen, dan is dit echt iets voor jou.

Ik zal dit product altijd gebruiken omdat het een levens veranderende ervaring is geweest en James zijn kennis over dit product is ongeëvenaard en altijd blij om te helpen! 

Ga zo door met het goede werk en je verandert levens!

Richard Winter, 21 april 2020

De Ultimate Fibre van Qenda brengt verlichting voor mijn lichaam!

Ik heb een kuur van drie maanden gedaan en ben toen gestopt daarna ben ik opnieuw begonnen voor een maand.

Mijn totale spijsvertering is enorm verbeterd, mijn colon-therapeut zei me dat mijn stoelgang nu weer gezond was.
 Ik vlieg veel en door het poeder ook in het vliegtuig te gebruiken, kan ik gemakkelijker acclimatiseren in de nieuwe tijdzone en blijft mijn darm actief en schoon! Vliegen gaat hiermee zoveel beter!

De Ultimate Fibre van Qenda brengt verlichting voor mijn lichaam!

Ik ben ook dode parasieten kwijtgeraakt. Witte lange dingen, vreselijk! Dit spul is echt krachtig!

 

Ik heb ook voor mijn moeder een bus gekocht, ze heeft geen blindedarm meer en haar darmen zijn sinds haar tienerjaren traag. Ze voelt zich nu geweldig en haar spijsvertering is door de reiniging verbeterd! Ze is niet meer opgeblazen.

De vezels in dit poeder is niet alleen om de stoelgang te helpen, maar het bevat ook krachtige kruiden om parasieten te doden! Mijn drang naar eten stopte en mijn buik is nu plat. Ik heb dit al aan al mijn vrienden aanbevolen. Ultimate Fibre is een erg effectief product die eigenlijk elk mens in de moderne wereld nodig heeft.

 

Dit poeder ondersteunt een gezond microbioom, wat essentieel is voor je geestelijke gezondheid, waarvan 80% van de serotonine in de darmen wordt geproduceerd. Ik voel me gelukkiger en kan mij beter concentreren sinds ik goed voor mijn darm zorg.

 

Bedankt James dat je dit naar het Verenigd Koninkrijk hebt gebracht. Mijn neef in Australië weet ook van dit product en het wordt goed gerespecteerd door de gezondheidsgemeenschap daar.

Linda Lo Curto, 1 februari 2020

Pooptastic!

Ik had last van obstipatie, ik had nooit het gevoel dat ik alles kwijt was als ik naar het toilet was geweest, ik bleef last houden van een opgeblazen gevoel en winderigheid wat over het algemeen vreselijk voelde. Nadat ik het poeder gebruikt had en ik de volgende morgen wakker werd voelde ik dat er iets in mij gebeurd was.

Ik ging naar het toilet en heb mijn darmen volledig geleegd.

Ik heb het poeder wisselend gebruikt omdat mijn partner me in het verleden dwong mijn obstipatie te bedwingen met behulp van eenvoudige psyliumvezels. Toen ik weer wanhopig werd ben ik de Ultimate Fibre gaan gebruiken en nu begrijp ik waarom dit zoveel meer is dan de eenvoudige psyliumvezels.

Het voelt nu zo geweldig aan dat ik nu een eigen bus heb gekocht. Dit product helpt mij ook met mijn emotionele en mentale welzijn.
 Shaun, 1 februari 2020

 

Een absoluut godsgeschenk voor mij!

De reinigingskuur met Ultimate Fibre is een absoluut godsgeschenk voor mij. Na zoveel jaren last te hebben gehad van lekkende darmproblemen en zoveel supplementen en protocollen heb geprobeerd, begon ik de hoop de verliezen. Als tiener kreeg ik gedurende 10 jaar tijd antibiotica voorgeschreven. Binnen enkele dagen na het starten met de reinigingskuur met de Ultimate Fibre van Qenda voelde ik een verschil en het werd steeds beter. Ik ben zo dankbaar dat ik dit vorig jaar ben tegengekomen en dat ik bereid was om het te proberen. Ik gebruik het nu als onderhoud om een optimale gezondheid te behouden. Ik hoop dat steeds meer mensen dit te weten komen, want het veranderend echt levens. 

Heel erg bedankt.

Aiysha Hamid, 31 januari 2020 

Auto-immuunziekte

Ik werd in 2019 gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte. Ik had enorm veel pijn en last van stijfheid, en ik baalde van de talloze medicijnen. Ik nam tot wel 15 tabletten per dag. Pols steroïden waren de belangrijkste medicijnen en hielpen echt met de symptomen. Maar ze waren ook mijn grootste vijand vanwege de verlammende bijwerkingen. De enige oplossing was om de medicatie te minderen. 

De Ultimate Fibre heeft mij absoluut fantastisch ondersteund bij het verminderen van de medicatie. Ik ben erin geslaagd om mijn ontstekingsstoornis versneld onder controle te krijgen. 

Kathy, 31 januari 2020

Echt geweldige/briljante resultaten!!

James ik wil je bedanken dat je mij hebt laten kennismaken met Ultimate Fibre van Qenda die ik in juli 2019 ben gaan gebruiken, ik voelde me de eerste dagen al zo anders! Ik had meer energie, mijn huid zag er beter uit en ik had veel minder last van slapeloosheid. Hoewel ik de eerste paar dagen een intieme relatie met het toilet had, maar het ging steeds beter naarmate de kuur vorderde. Mijn cholesterolniveaus die voorheen vrij hoog waren, zijn enorm verbeterd en ik ben niet langer pre-diabetisch! Echt geweldige/briljante resultaten!!

Margaret, 24 januari 2020

Ultimate Fibre is mijn levensredder!

Voordat ik begon met de Ultimate Fibre kuur had ik enorme gezondheids- en spijsverteringsproblemen en ik had maar weinig energie. Ik had nog nooit eerder een detox gedaan. Het begin was behoorlijk moeilijk maar het was het waard. Mijn energieniveau en mijn positieve gevoel zijn enorm verbeterd. Ik had eerst ’s ochtends twee uur nodig om wakker te worden, kost het mij nu nog maar twintig minuten. Ik ben afgevallen en mijn hele lichaam voelt minder opgezwollen aan, mijn huid is ook zijdezacht geworden. Mijn uitstrijkje veranderde van Pap3 HPV-positief naar Pap HPV-negatief en problemen met de menopauze zijn verminderd. 

Hoewel niet al mijn gezondheidsproblemen volledig zijn opgelost, was ik door het jarenlange worstelen met gezondheidsproblemen vergeten hoe het voelt om gezond te zijn. Dit vervult mij met dankbaarheid. Het maakt Ultimate Fibre ook tot een geweldige ondersteuning en motivator om een positieve levensstijl te blijven volhouden. Ik ben zo dankbaar en ik spreek met mijn hart als ik zeg dat Ultimate Fibre mijn levensredder is.  

Jessica de Wolf op, januari 2020

 

Echt een groot verschil

Hallo, ik begon met de Ultimate Fibre door het advies van Santos Banacci, ik heb nog nooit zoiets gedaan maar wel andere dingen gedaan, maar geloof me, dit is de zakelijke wauw. De smaak is niet de beste en ik ben er nu gewoon aan gewend na 4 weken. Ik zal de eerste dag dat ik hieraan begon nooit vergeten. Ik kon weer goed slapen en mijn ontlasting wauw, ik heb het nog nooit zo gezien en nooit gedacht dat er zoveel ontlasting in me zat. De kleur was eerst gitzwart, maar nu begint het weer bruin te worden. Ik heb een groot verschil in mij opgemerkt, blijer, voel me een stuk schoner van binnen en eet minder en zit sneller vol. Ik gebruik gedestilleerd water op advies en eet geen varkensvlees meer. Kreeg ook meer energie om dingen te doen. 

Michael Papalon, 23 januari 2020

Verbetering darmgezondheid

Mijn man en ik hebben om verschillende redenen de Ultimate Fibre kuur van Qenda gedaan.

We kwamen al snel in de routine en raakte gewend aan de smaak en textuur. Binnen enkele dagen waren we getuige van positieve veranderingen.

Zijn slechte darmgezondheid door diverse virussen en de griep vertoonde al na 3 dagen verandering. Mijn trage stoelgang kwam weer opgang, mijn teint verbeterde, mijn onbedwingbare trek in koolhydraten verdween en ik viel 3 kilo af.

Totaal onverwacht had ik ook minder last van sommige symptomen van de menopauze.

Joanne Csaszar, 22 januari 2020

 

Colitis Ulcerosa

Dit product heeft mij mijn leven teruggeven. Ik had last van constante diarree, pijn en bloedingen en kreeg 3 jaar geleden de diagnose Colitis Ulcerosa. In april 2019 kreeg ik een ernstige ontsteking waarvoor ik in het ziekenhuis werd opgenomen. Ik kreeg te horen dat ik medicijnen moest gaan gebruiken met schokkende bijwerkingen zoals het veroorzaken van kanker. Ik had toen een gesprek met James Cook-Coulson en begon met een kuur van 3 maanden en ik ben nu symptoom vrij en zonder medicatie.

Mandy Chapman, 20 januari 2020

Het is een echte krachtige formule uit de natuur

Ik heb besloten om Ultimate Fibre te kopen omdat mijn vriend mij dit heeft aanbevolen.

Ik ben een persoon die gezond en natuurlijk biologisch voedsel eet en ik wil geen medicijnen nemen, dus ik ben nadat ik het product onderzocht had begonnen om het uit te proberen. Ik heb er geen spijt van.

Het heeft een specifieke smaak en het is in het begin niet gemakkelijk om door te slikken, maar na een week begon ik eraan te wennen en het was niet meer zo moeilijk om het op te drinken zoals in het begin. Ik las alle ingrediënten van Ultimate Fibre en ik ontdekte dat er veel planten, wortels en adaptogene kruiden in zitten. Deze hebben hele grote voordelen voor de gezondheid van de mens. Vooral omdat het helemaal biologisch is en er geen suiker aan toegevoegd is en geen andere onnatuurlijke ingrediënten.

Het is een echte krachtige formule uit de natuur.

Melanie Russ, 20 januari 2020

Geen arts wist wat er mis was met mij

Een kuur met ULTIMATE FIBRE van Qenda heeft voor mij gewerkt. Ik had sinds juni 2019 erg veel last van brandend maagzuur en een zeer pijnlijke buikpijn die maar niet wilde verdwijnen. Ondanks vele bezoeken aan de Dokter en Ziekenhuizen kwam ik er niet achter wat er mis was met mij. Ik houd dagelijks een maagdagboek bij van maagpijn sinds ik het Qenda-product gebruik. De pijn nam af na een paar maanden gebruik van het Qenda-product. Het smaakt vies, maar het werkt echt en ik hoef niet terug naar de doctoren. Het is niet goedkoop; 6 bussen voor € 450,-, maar het is het geld meer dan waard. 

Ik bestel binnenkort weer een nieuwe bus.

Rob Parker, 19 januari 2020

Ontstekend remmend

Groot ontstekingsremmend voordeel voor het hele lichaam.

Toen ik eenmaal aan de smaak gewend was voelde ik de voordelen. Ik heb zojuist nog 3 bussen besteld.

Na 1 bus bemerkte ik al ontstekingsremmende eigenschappen op mijn hele lichaam.

Shelly Bright, 18 januari 2020

De medicatie van de dokter werkte niet

Ik heb het Qenda-product aan mijn 9-jarige dochter gegeven omdat de medicatie die ze gebruikte gewoon niet werkte.

Ze had voortdurend last van diarree of obstipatie, vreselijke winderigheid en veel pijn in haar buik tijdens de stoelgang.

Sinds ze het Qenda-product heeft ingenomen, heeft mijn dochter geen last meer van de vreselijke winden, heeft ze een gezonde, regelmatige stoelgang, en bijna geen pijn.

Dit is een uitzonderlijk product en een echte aanrader.

Sarah Louise Addison, 18 januari 2020

Ik had ook zoveel meer energie en ik wilde meer ondernemen

Ik heb vast besloten om de kuur te voltooien om mijn lichaam te reinigen en de gezondheid van mijn onderbuik te verbeteren.

Ik eet meestal geen vlees maar wel biologisch voedsel en ik heb een actieve gezonde leefstijl, op de wijn na! 

Dag 1 was zwaar, de smaak was een schok!

Ik nam contact met James op voor tips, en hij zij dat mijn lichaam er snel aan zal wennen en niet meer zo heftig zal reageren als ik een deel van de detox erop had zitten en ik er zelfs naar zou kunnen gaan verlangen.

Ik betwijfelde dit, maar het is echt waar.

Na een tijdje smaakte het o.k. (niet dat ik er zin in had, maar ik wilde er zeker mee doorgaan).

Het toilet was mijn beste vriend die eerste week, het is belangrijk om er dichtbij te zijn!

De dubbele doses waren niet zo erg, en na een week begon het te “normaliseren”.

Zonder in details te treden, kan ik niet geloven wat Ultimate Fibre uit mij verwijderd heeft. “Beter uit je lijf dan erin”, zei James, en hoe waar.

Hoelang zat al dat spul al in mij en wat had het met mij gedaan?

Mijn brein begon veel duidelijker te functioneren en als vrouw van een bepaalde leeftijd was hersenmist al een tijdje een probleem.

Ik had ook zoveel meer energie en ik wilde meer ondernemen. Ik heb minder slaap nodig, ik ben actiever en voel me zoveel beter.

Psychologisch is het geweldig om te weten dat er geen kleine wezentjes in mij meer mijn eten delen en dat ik een gezonde en schone darm heb.

Ik zou Ultimate Fibre ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zich wil reinigen en zich beter wil voelen. Het geld is het meer dan waard, je kunt geen prijs op je gezondheid zetten.

Caroline Huxford, 17 januari 2020

Ik voel mij er zo goed door!

Ik ben zo blij dat ik Ultimate Fibre van Qenda heb ontdekt.

Ik gebruik het nu 7 maanden en wil nooit meer stoppen! Ik voel mij er zo goed door!

In het begin was ik een beetje bezorgt over het laxerende effect waardoor ik ongeveer 8 keer per dag naar het toilet ging, maar als snel ging ik nog ongeveer 3 keer wat normaal is.

Ik heb het aan veel van mijn coloncliënten aanbevolen. Het lijkt erop dat het op iedereen een ander effect heeft en ik denk dat het afhangt van hoeveel gifstoffen mensen in hun lichaam hebben en hoe lang ze al met hun klachten rondlopen voor ze Ultimate Fibre gaan gebruiken.

De meesten geven de voorkeur aan de aardbeiensmaak, ik zelf vind de aardbeiensmaak helemaal niet lekker! Maar de aardbeiensmaak is een klein beetje zoeter dan de gewone.

Met vriendelijke groet,

Felicity, 17 januari 2020

 

 Ik ben voor 90% vrij van fibromyalgie

Mijn leven heeft een draai van 180 graden gemaakt sinds ik de Ultimate Fibre van Quenda heb genomen.

James gaf zoveel tijd, steun en advies gedurende het hele proces. Ik had VEEL vragen als wetenschapper, onderzoeker en ik lijd ook aan fibromyalgie. Dat was 2 jaar geleden. Ik realiseer me nu dat ik chronisch last van mijn onderbuik had en dat droeg bij aan de lusteloosheid en hersenmist. Ik voelde me vervolgens gemotiveerd om een gezond voedingsplan op te stellen en ik schrijf nu vanuit een gelukkiger leven met een gewichtsverlies van ruim 34 kilo! Ik ben niet volledig genezen, maar ik ben voor 90% vrij van fibromyalgie.

Bedankt James. 

Trudy Fernando, 16 januari 2020

 

Ik heb jarenlang geworsteld met mijn buik en darmen

Hallo, ik ben in juli 2019 begonnen met het nemen van Ultimate Fibre van Qenda. Ik heb jarenlang geworsteld met mijn buik en darmen. Ik heb heel veel testen ondergaan in het ziekenhuis en daar kwam niets uit. Elke keer als ik gegeten had, was ik opgeblazen en ook mijn stoelgang was moeilijk. Mijn vrouw zei dat ik Ultimate Fibre moest proberen en ik kan niet geloven hoe anders ik me voel. Mijn symptomen zijn beheersbaar en ik voel me fantastisch

Paul Willoughby, 16 januari 2020

Overgangsklachten en nog meer

Veel vrouwen in de menopauze hebben last van een opgeblazen gevoel, ongezonde trek in eten en slaaptekort, met als gevolg energiegebrek. Bij mij was het niet anders. Ik heb een paar jaar geleden mijn galblaas laten verwijderen en sindsdien heb ik een opgeblazen gevoel en last van brandend maagzuur, en dat is verergerd door de menopauze en slechte eetgewoonten. 

Nadat ik de berichten van James had gelezen, ik volgde de Gut Health Hub al een tijdje en besloot ik contact op te nemen met James voor advies. Ik besloot om Qenda een kans te geven en op dit punt moet ik toegeven dat ik de volledige kuur niet heb afgerond. 

Ik werk in een drukke B&B, wat betekend dat ik in de zomermaanden elke dag heel vroeg klaar moet zijn om te werken, dus nam ik Qenda alleen elke ochtend en niet ook ’s avonds. Zelfs na een paar dagen begon ik al enkele resultaten te voelen. Ik ontdekte dat de ongezonde verlangens plotseling werden vervangen door de wens om gezond te eten. Ik werd me meer bewust van wat en wanneer ik aan het eten was en ik merkte al snel dat ik veel meer energie had. Ik rende de trap op in plaats van moeizaam en buitenadem boven aan de komen.

Het opgeblazen gevoel nam snel af en ik had geen last meer van brandend maagzuur.

Op vrije dagen was ik zo vol energie dat ik aan het wandelen was. De opvliegers in de menopauze verminderde en ik sliep de nacht door. Ik had al jaren niet meer zoveel energie en had echt het gevoel dat ik “mijn lichaam terugkreeg”. Ik ben nu weer met de kuur begonnen en doe het deze keer goed omdat ik de maaltijden in de winter beter kan afstemmen. Ik kan niet wachten op de resultaten!!

Jacquie o Hanlon, 13 januari 2020

 

Hecht je waarde aan je gezondheid?

Wie mij goed kent, weet dat ik gepassioneerd ben over genezen met aangepaste voeding. Ik beveel geen voedingssupplementen aan, maar geloof dat voeding ons medicijn is. Ik weet ook goed hoe belangrijk gezondheid is voor ons immuunsysteem en onze darmen. Daarnaast is het een absolute noodzaak ons lichaam te ontgiften. Ik ben onlangs in aanraking gekomen met de Ultimate Fibre dat onze darmen, onze lever en misschien wel ons hele lichaam schoonmaakt. Het verwijdert parasieten, schimmels en wat we als kind hebben ingeslikt. Hoe weet ik dit? Ik probeerde dit ‘kruidenmengsel’ uit en ik ben verwonderd over wat er ineens allemaal uit mijn lichaam kwam! Ik heb al tientallen jaren gezond gegeten en ik verbaas me erover waar al die troep vandaan komt. Ik heb gelukkig geen gezondheidsproblemen, maar iedereen – niet alleen met darmproblemen – die zijn gezondheid belangrijk vindt, moet Ultimate Fibre gebruiken. Zeker als je ziektes wilt voorkomen. En het mooie is, dat de Ultimate Fibre alleen bestaat uit kruiden, vezels, vitamines en geen nare toevoegingen.

Jasmine Makings, schrijver van ‘Your Wealth is Your Health’ 


Een ongelooflijk resultaat voor zo’n natuurlijk product!


Ultimate Fiber is voor mij een ware Game-Changer geweest.

Mijn man kwam een artikel tegen over de voordelen ervan, toen ik net de controle over mijn ziekte van Crohn opnieuw verloor, nam ik mij na veel onderzoek voor om de knoop door te hakken. Ik geloof dat ik het nu al meer dan een jaar gebruik en mijn medicijnen zijn al maanden gehalveerd, ik heb de steroïden niet meer nodig en ik houd het nu redelijk onder controle. Als extra bonus verlies ik het gewicht dat ik was aangekomen door de steroïden weer en zelfs mijn eczeem wordt minder. Echt ongelooflijk voor zo’n natuurlijk product.

In het begin moest ik experimenteren om de juiste dosering voor mij te vinden, Ik nam de eerste maand tweemaal per dag 1 lepel.

Binnen een week waren de detox-symptomen verdwenen, mijn pijn en andere effecten waren weg. Na een maand was ik in staat om nog 1 maatschepje extra per dag te nemen voor nog 2 maanden totdat alles zo normaal mogelijk was en vervolgens nam ik nog maar om de dag een maatschepje. Tegenwoordig neem ik slecht 1 tot 2 doses per week (1 maatschepje) en ik blijf mij goed voelen. Er is nieuwe wereld voor mij opengegaan. De smaak is sterk maar het went erg snel. De belangrijkste tip die ik zou willen geven, is de beker zo snel mogelijk leeg te drinken voordat het te dik wordt. Dit gebeurt namelijk erg snel.

Het is echt een geweldig product; het is heel natuurlijk, voor langdurig gebruik geschikt en zeer effectief, ik kan je van harte aanbevelen.


Hayley Davey, 01 april 2020


We use cookies