-tagsUltimate Fibre de beste vriend van uw lichaam,
arrow_drop_up arrow_drop_down

Ultimate Fibre

Maak van Qenda Ultimate Fibre de beste vriend van uw lichaam, uw darmen zullen dankbaar zijn

Ultimate Fibre is uitermate geschikt bij:

 • Hyper Permeabele darm (lekkende darm)
 • (laag gradige) ontstekingen
 • voedsel overgevoeligheden
 • spijsverteringsproblemen
 • huidproblemen
 • schimmel overgroei (b.v. candida)
 • weinig diepe slaap
 • gebrek aan energie

Dit geweldige gezondheidsvoedingsproduct - Qenda Ultimate Fibre is misschien wel het antwoord dat je nodig hebt. 


Terwijl ik 5 jaar leed aan een auto-immuunziekte en spijsverteringsproblemen , heb ik heel veel onderzoek gedaan naar en geleerd over het menselijk lichaam. Ik ontdekte de grondoorzaken van mijn 'ziekte' en ben verheugd te kunnen melden dat Ik niet langer aan een auto-immuunziekte of spijsverteringsproblemen lijdt.


De fysieke pijn van interne ontsteking , vermoeidheid en de  mentale angst van verstoorde  slaappatronen waar ik mee te maken had waren verschrikkelijk. Na het proberen van de medische route (met goedbedoelde medische professionals) wist ik dat mijn opties voor langdurige medicatie of chirurgie de symptomen niet volledig zouden uitroeien of mij mijn leven terug zouden geven. Lees het hele verhaal door hieronder op zijn naam te klikken.


Zie je overeenkomsten bij jezelf? Lijd je zoals ik deed ? Vraag jezelf af, waarom? Ik denk dat je wel weet dat het anders moet kunnen. Of misschien ben je al een gezondheidsbewuste persoon die gewoon die vervelende gifstoffen en parasieten uit je darmen wil houden? 


Hoe dan ook, u hoeft niet te lijden! Ultimate Fibre en eenvoudige levensveranderingen, kunnen u helpen gezondere resultaten te geven. Ook jij kunt leren over het lekkende darmsyndroom , parasieten en andere oorzaken die kunnen leiden tot ongemak in het lichaam. Leefff kan je ook helpen om op een natuurlijke en holistische manieren je leven te verbeteren .

Make sure this Call To Action triggers the visitor!

Lees meer over Qenda's ultimate fibre

Een voedingsmiddel dat een krachtige combinatie van premium vezelrijke kruiden bevat.

• Uitstekende organische bron van voedingsvezels

• Voedingsvezels ondersteunen een regelmatige stoelgang *

• Een dag dosering levert 40% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor voedingsvezels

• 100% gecertificeerde biologische en wild geplukte ingrediënten

• Bevat premium adaptogene kruiden

• Géén-GMO-ingrediënten

• VEGAN

• Glutenvrije Ultimate Fibre is een goede bron van ijzer.


 Ultimate Fibre is een goede bron van ijzer.

De dagelijkse dosering overschrijdt 50% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor ijzer. IJzer is:

 

• Noodzakelijk voor een normale functie van het immuunsysteem *

• Noodzakelijk voor normale celdeling *

• Noodzakelijk voor normale bloedvorming *

• Noodzakelijk voor normale energieproductie *

• Draagt bij tot de normale cognitieve functie *

• Draagt bij aan het verminderen van energiegebrek en vermoeidheid *

• Noodzakelijk voor normaal zuurstoftransport *


Gecertificeerde biologische en natuurlijke ingrediënten


Qenda Ultimate Fibre bevat de volgende gecertificeerde biologische en in de natuur vervaardigde ingrediënten uit de natuur:

Psylliumvezels, Zwarte Walnoot, Hibiscus Sabdariffa, Zoethoutwortel, Paardenstaart, Rozebottel, Haverstro, Gladde iepenschors, Cascara-schors, Heemstwortel, Kaneel Verum schors, Ierse mos, Yuccawortel, Turkse rabarber (Rheum Palmatum), Chlorella Vulgaris, Kurkuma, blaaswier, Astragalus Membranaceus-wortel, Ashwagandhawortel, moerasspirea, Berberisschors, Paardebloemwortel, Alsem, Blauw glidkruid(Scutellaria Lateriflora), Venkelzaad, Passiebloem (Passiflora Incarnata), Koningskaars, Violet blad, Pawpaw blad, Kruidnagel, (Biologische Aardbeiensmaak of biologische chocoladesmaak en Zoetstof (Thaumatin)).

 

Kleur, textuur en uiterlijk van het product kunnen veranderen als gevolg van seizoensgebonden variaties.

 


 

Kernpunten van Qenda

 • Qenda gebruikt nooit kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen in haar producten.
 • De ingrediënten van Qenda zijn altijd biologisch, veganistisch, niet-GMO en glutenvrij.
 • Qenda test de ingrediënten en producten op veiligheid en gegarandeerd vrij van  herbiciden, pesticiden, fungiciden en zware metalen.
 • Alle Qenda-producten zijn ook vrij van pathogene schimmels, gisten, schimmels en ongewenste bacteriën.
 • Alle Qenda-producten worden vervaardigd in een schone, chemicaliënvrije, HACCP-gecertificeerde fabriek volgens de hoogste kwaliteit en normen.

 

Heb je nog vragen over de Ultimate Fibre?

Op de site van the gut Health hub vind je de antwoorden


Wat zeggen anderen over Ultimate Fibre

Mijn darmen waren echt van slag!

Ik ben heel tevreden over de kuur. Ik heb ziekte van Lyme, veel antibiotica kuren gehad dus mijn darmen zijn echt van slag. Door mijn pijnmedicatie van het afgelopen jaar kreeg ik bovendien obstipatie, dit heb ik nooit eerder gehad. Daardoor moest ik weer laxeerpilletjes gebruiken wat ik onprettig vond. Sinds ik de kuur gebruik heb ik deze laxeerpilletjes niet meer nodig, dus dat is heel fijn. Ik merk ook dat mijn darmen minder opgeblazen zijn, mijn ontlasting nu dagelijks en is beter. 

Ik had eerst de normale versie, die vond ik erg vies, daarna de versie met aardbeismaak wat beter bevalt. In het begon nam ik 2x per dag 2 maatschepjes maar ik merkte dat dat teveel voor me was, zat dan helemaal vol en kon daarna niet goed meer eten. Ik ben toen 1 maatschepje gaan gebruiken wat beter was. 

Inmiddels doe ik dit 1x per dag. 


Ik zal het aan anderen ook aanraden! Met groet, 


Nicole Hermans, Amsterdam, 25 mei 2020

Naast dat ik me veel beter voel, ben ik in de afgelopen 4 maanden 18 kilo verloren

Inmiddels 4 maanden geleden begon ik met de ultimate fibre kuur. En wat heeft dit een grote inpakt op mijn leven gehad. 

In het begin was het wel even wennen, vooral de smaakjes. Maar toen ik eenmaal ontdekt had wat voor mij werkte, (De aardbeien variant met twee ijsklontjes in mijn shaker) was het heel goed te doen. 

In het begin merkte ik het vooral in mijn energie. Het werd steeds meer! 

Daarna begon het op te vallen dat de "vage klachten" die ik had ook minder werden. Denk aan bijvoorbeeld last van zenuwtrekjes of gewrichtspijn, ook dit is over gegaan. 

Dankzij leefff en de ultimate fibre kuur heb ik nu een gezonde basis. En vooral weer gezonde darmen en dat merk ik elke dag. 

Naast dat ik me veel beter voel, ben ik in de afgelopen 4 maanden 18 kilo verloren. 

Dit was voor mij niet het doel om met de kuur te beginnen, maar toch wel erg fijn! 

Voor mij voelt het alsof ik nu een nieuwe start heb. En nu mijn lichaam kan gaan voeden met wat goed is voor mij! En dat is heerlijk! 


Kirsten, Leeuwarden, 07 oktober 2020

Een ongelooflijk resultaat voor zo’n natuurlijk product!

Ultimate Fiber is voor mij een ware Game-Changer geweest.

Mijn man kwam een artikel tegen over de voordelen ervan, toen ik net de controle over mijn zikete van Crohn opnieuw verloor, nam ik mij na veel onderzoek voor om de knoop door te hakken. Ik geloof dat ik het nu al meer dan een jaar gebruik en mijn medicijnen zijn al maanden gehalveerd, ik heb de steroïden niet meer nodig en ik houd het nu redelijk onder controle. Als extra bonus verlies ik het gewicht dat ik was aangekomen door de steroïden weer en zelfs mijn eczeem wordt minder. Echt ongelooflijk voor zo’n natuurlijk product.

In het begin moest ik experimenteren om de juiste dosering voor mij te vinden, Ik nam de eerste maand tweemaal per dag 1 lepel.

Binnen een week waren de detox-symptomen verdwenen, mijn pijn en andere effecten waren weg. Na een maand was ik in staat om nog 1 maatschepje extra per dag te nemen voor nog 2 maanden totdat alles zo normaal mogelijk was en vervolgens nam ik nog maar om de dag een maatschepje. Tegenwoordig neem ik slecht 1 tot 2 doses per week (1 maatschepje) en ik blijf mij goed voelen. Er is nieuwe wereld voor mij opengegaan. De smaak is sterk maar het went erg snel. De belangrijkste tip die ik zou willen geven, is de beker zo snel mogelijk leeg te drinken voordat het te dik wordt. Dit gebeurt namelijk erg snel.

Het is echt een geweldig product; het is heel natuurlijk, voor langdurig gebruik geschikt en zeer effectief, ik kan je van harte aanbevelen.


Hayley Davey, 01 april 2020

Lang leve Qenda!

Ik was erg verbaast (en eerlijk gezegd aanzienlijk geschrokken) door de hoeveelheid dikke taaie slijmdraad die uit mij kwam nadat ik met Ultimate Fibre van Qenda begonnen was.

Ik werd lichter, schoner, minder hongerig en minder opgeblazen. En ik kon meer rauw voedsel eten.

Het was een absolute openbaring!!

Ik neem nu de onderhoudsformule omdat ik nooit meer zo’n ongezonde toestand in mij wil hebben.

Lang leve Qenda. Het maakt de binnenkant “brandschoon”.


Anne Robson, 16 februari 2020

Geweldig hoe ik me nu voel!

Jarenlang had ik last van mijn darmen en door de jaren werd dit alleen maar erger.

De symptomen waren onder meer hevige pijn, diarree, obstipatie en zelfs 7 tot 8 toiletbezoeken op een dag. Ik had last van een opgeblazen gevoel, vermoeidheid en ik was niet in staat om naar buiten te gaan (voor het geval dat).

Mijn maag was erg geïrriteerd. Elke dag werd bepaald door mijn maag.

Ik kreeg advies van een voedingsdeskundige om probiotica te nemen, wat bij sommige symptomen hielp. 6 jaar geleden kreeg ik de diagnose coeliakie, dus ik mocht geen tarwe enz. meer eten.

Zelfs met deze veranderingen in mijn dieet en de probiotica, voelde ik mij nog dagelijks onwel. 

Twee maanden geleden stelde mijn nicht mij Ultimate Fibre van Qenda voor. Het veranderde mijn stoelgang en gaf me het vermogen om winden te laten en ik voelde me geweldig. Ik heb nu regelmatig een soepele stoelgang en van een opgeblazen en geïrriteerde buik heb ik geen last meer.


Pat Manchester, 13 mei 2020

Verbazingwekkend!

Ik was verbaasd dat ik op dag 5 al de eerste veranderingen waarnam. 

Ik had besloten de sprong te wagen na jaren van gewichtstoename, obstipatie, een traag gevoel en PDS (prikkelbare darm), Ik was er echt klaar mee. Ik kan niet geloven dat ik me nu zoveel beter voel en ik heb het idee dat ik ook beter slaap. Elke dag kan ik nu naar het toilet. Ik heb meer energie en ik heb niet meer de hele tijd honger en mijn humeur is verbeterd. Ik kan niet wachten om het verschil na een paar weken te zien. In het begin dacht ik; “OMG” die smaak, maar naar mate de dagen verstreken is het drinken een lolletje geworden. Ik hoop dat dit de start is van een gezondere levensstijl en om af te vallen. 

 

Annmarie Wray, 7 mei 2020

Nog meer verhalen van anderen lezen?

Er zijn nog veel meer verhalen door gebruikers geschreven. Wil je ze ook lezen? Klik dan hieronder>

Wil jij snel aan de slag met ultimate fibre?

We use cookies